Disclaimer

Uitslagloterij.com is geen aanbieder van online gokspellen of jackpots en heeft als doel de speler te informeren over het nieuws over jackpotten die gevallen zijn bij loterijen wereldwijd.

De inhoud van Uitslagloterij.com wordt gepubliceerd zonder kosten en garantie. Dit betekent dat, terwijl alles in het werk wordt gesteld om ervoor te zorgen dat de beschikbare informatie op deze site waar en juist is, we niet verantwoordelijk zijn voor fouten, weglatingen of onderbrekingen of voor enige schade die een individu kan ervaren door het vertrouwen van deze informatie. In het kort, de gebruiker van Uitslagloterij.com accepteert de volledige verantwoordelijkheid voor zijn eigen daden en voor de beslissing of de geboden informatie geschikt is voor zijn persoonlijke behoeften.

Waar Uitslagloterij.com koppelingen, frames of andere dragers linkt naar sites van derden moet het duidelijk zijn dat dit alleen voor het gemak van de gebruiker is, en niet onze goedkeuring of aanbeveling van die websites vormen. Ook kan Uitslagloterij.com niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud of het beheer van de sites van derden die gelinkt zijn.

De logo’s en / of de merken die op de pagina van de diverse loterijen staan zijn alleen ter referentie, en zijn de merken en eigendom van de officiĆ«le loterijen zelf. Uitslagloterij.com is niet verbonden met, ondersteund of gesponsord op enige wijze, door een van de officiĆ«le loterijen op deze site.